dinsdag 7 juni 2011

Met trots kondigen wij de gevirtualiseerde versie van het TUNIX platform aan!


TUNIX is altijd bij uitstek sterk geweest in de integratie, het beheer en bewaking van beveiligings- en application delivery oplossingen. Tot voor kort bestond onze oplossing uit een modulaire firewall op basis van TUNIX SecureBase met een bewakings-, monitorings-, beheer-en rapportagemodule.

Om beter en sneller te kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen hebben we dit pad verlaten en nieuwe technologieën geadopteerd: virtualisatie 

De TUNIX/Firewall appliance wordt vervangen door een platform voor virtuele appliances. TUNIX heeft de bewakings-, monitorings-, beheer-en rapportagemodule geïsoleerd en ondergebracht in een aparte virtuele appliance. Hiermee hebben we de mogelijkheid gecreëerd om alle appliances die TUNIX inzet voor de realisatie van haar security diensten en zelfs andere appliances die in uw netwerk staan, door die monitoring appliance te laten beheren. 
Dit virtuele platform maakt dat de integratiesnelheid van nieuwe producten enorm toeneemt. Ander bijkomend voordeel is dat het aantal apparaten, het ruimtebeslag en stroomverbruik van de apparaten die wij inzetten op locatie sterk wordt gereduceerd.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen op 0900-FWSUPPORT. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten